|
Égi vacsora kalandvágyóknak
Különleges kulináris élvezet várja a Monacóba látogatókat 2010. július 9 és 13 között, ahol a legnevesebb európai szakácsok szervírozzák ételeiket. Figyelem, csak extrém helyzeteket kedvelőknek.
Vacsora 1000 euróért a magasban? Miért ne, ha megteheti, ráadásul ezzel jó ügyet is szolgál. Nincs új a nap alatt, és nem új ötlet a daruval magasba emelt asztal, azonban aki most részt vesz a monacói pop-up vacsorán, részvételével 100 euróval támogatja Stéphanie monacói hercegnő, AIDS elleni küzdelemére létrehozott Fight Aids Foundation nevű alapítványát.
A monacói-öböl felett 100 méterre felfüggesztett különleges étteremben a legnevesebb európai mesterszakácsok remekeit kóstolhatják meg a vendégek. Joël Robuchon (Hotel Métropole – Monaco), Marcel Ravin (Hotel Monte-Carlo – Monaco), Christian Sinicropi (Hotel Martinez – Cannes) gondoskodnak arról, hogy részese lehessen egy varázslatos estének ezzel a rendhagyó lakomával.
Az este a 35 méteres Riva Domino jachton kezdődik egy pohár Mumm Cordon Rouge társaságában, könnyed szórakozást ígér a LeNotre, mielőtt a vendégek átélik a város feletti vacsora megismételhetetlen élményét. A legendás 1998-as Cuvée R. Lalou, Chardonnay és Pinot Noir elegáns zamatával kísért ételeket gyönyörű luxus étkészlet teszi tökéletessé.
A nyitó vacsora július 9-én lesz, ahol az exkluzivitást és biztonságot pazar tűzijátékkal koronázzák meg. A rendhagyó éttermet a Forbes magazin a világ tíz legszokatlanabb éttermeinek egyikének nevezte.
Az égi vacsora azoknak a kalandvágyó tehetős embereknek készült, akik többet várnak egy étteremtől, mint négy szürke fal és szilárd padló a talp alatt, és fáradhatatlanul kutatják az élet szélsőséges, meghökkentő részteleit. David Ghysels a módszer megálmodója kitolja a kulináris élvezetek korlátait. Határ a csillagos ég, következő állomás a mennyország.
Forrás: 168óraonline.hu
| |